Smilende par leser en bok. re:member netbanken er enkel å bruke.
 1. Start
 2. Kredittkort
 3. Bruk av kortet
 4. re:member med årsgebyr gir lavere rente

re:member med årsgebyr gir lavere rente

Har du ikke re:member kredittkort?

re:member er et kredittkort med gunstige betingelser. Når du bruker re:member-kortet har du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Ved forfall kan du velge å utsette deler av betalingen og betale i det tempo som passer deg og din økonomi. Vi tildeler en kredittgrense etter en vurdering og kan gi deg inntil 150 000 kroner.

Nå tilbyr vi også re:member kredittkort med årsgebyr - og lavere rente. Øvrige priser og vilkår er som for re:member kredittkort uten årsgebyr. Dette kortet inneholder de samme fordelene som re:member kredittkort for øvrig, som:

 • Du får inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse og kan fordele dine kostnader over tid. Med kredittkort har du alltid en reserve i bakhånd og en buffer for uventede utgifter
 • Opptil 150 000 kr i kredittgrense
 • Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert når minimum 50 % av reisens transportkostnader blir betalt med kredittkortet
 • Ingen gebyrer på varekjøp, verken i Norge eller i utlandet
 • Opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker gjennom re:member reward
 • Syv valgfrie forsikringer - velg én gratis det første året
 • Effektiv rente 21,5%*

Forbrukslån lav rente

Dersom du endrer ditt kort til å bli et kort uten årsgebyr, vil gammel rente gjelde for transaksjoner foretatt før vi har registrert kortendringen.

*) Eff. rente 21,5%, kr 15.000, o/12 mnd. Totalt kr 16.297. Basert på et eksempel på kr. 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr. 16.297,-.

Last ned vilkår for re:member kredittkort med årsgebyr