Familie på stranden. Få rabatt på din reise med re:member reward.

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Wingboard - Verdens sprøeste sport

Det er riktig nok på eksperiment-stadiet foreløpig, men utviklingen av såkalte wingboards er faktisk i full gang. Og skal vi tro utviklerne er det snakk om en av fremtidens heteste aktiviteter når det kommer til ekstremsport. Og med tanke på hvor fort trender får fotfeste, skulle det ikke forundre oss om vi snart ser den første personen jage over himmelen der oppe. For det er faktisk det som skal skje. Surfing etter fly! Helt vanvittig, selvfølgelig, og dermed sikkert også helt vanvittig morsomt. Følg med, så skal vi fortelle mer.

Hold deg fast!

De fleste er enige om at luftsport har kommet for å bli. I dag er både fallskjermhopping, hanggliding og paragliding nærmest dagligdags, og i tillegg kommer luftsport som utføres med ulike lette flytyper. Kurs avholdes gjerne flere ganger årlig gjennom lokale klubber, og mange finner en aktivitet for livet gjennom disse. Og vi skal være ærlige: sporten som nå er under oppseiling, altså wingboarding, er neppe for dem som synes de allerede eksisterende sportene er for drøye.

Kiting møter hoverboards

Ingen dårlig sammenligning, for her dreier det seg nettopp om å stå på et futuristisk utformet brett. Og som i kiting holder man seg fast i et håndtak, som er festet i en line. Men denne linen er ikke festet i en liten skjerm, den er festet i et fly. Man slepes rett og slett til vers, på samme måte som når et motorfly trekker opp et seilfly, og derfra handler alt om å bli stående på brettet. Det dreier seg rett og slett om å surfe på luften som omgir oss.

På den måten skal et wingboard fange luften etter samme prinsipp som en wakeboarder eller vannskikjører rir på vann. Forskjellen er at man i luften må ha en mye høyere hastighet for at brettet skal bære vekten av et menneske, og da er det bare et fly som kan gjøre nytten. Selve vingen er utformet nettopp som en vinge i den forstand at den produserer løft. Det er altså ikke bare en fancy fjøl som slepes, men et produkt av utførlig testing og eksisterende vitenskap.

Det handler om frihet

Det er selvfølgelig bare du som vet hvor dine grenser går. For noen ligger terskelen for å prøve nye og dristige aktiviteter lavt, mens det for andre holder i massevis å spenne på seg langrennsskiene. Hvis du er av den første sorten er du nok tøffere enn de fleste av oss.

Med et forbrukslån fra re:member kan du realisere prosjektene dine. Du kan låne opptil 350 000 og bruke pengene på hva du vil. Så da er det egentlig opp til deg. Hva du vil bruke den til vet bare du.

Søk om et forbrukslån fra re:member her.