kredittkort-forbrukslan11.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Fiskeutstyr for entusiaster

Norge er et land med uendelig mange bra fiskesteder, både i innsjøer, i elver og i havet. Om du er en av dem som elsker å fiske, er du sikkert også på jakt etter det aller beste innen fiskeutstyr. Hva du trenger, varierer selvsagt ut fra hva du er mest interessert i – om det er havfiske, laksefiske eller andre fiskemetoder. Fiskere har også selvfølgelig ulike preferanser og sine favoritter når det kommer til utstyr som fluer, sluker, fiskestenger, og så videre. Her må du prøve deg frem og velge det som passer deg best, men at utstyrsbutikkene bugner av noe for enhver smak, er det ingen tvil om.

Fiskeutstyr for havfiske 

Hvorvidt du er ute etter å få torsk, eller makrell på kroken, vil selvfølgelig være med på å avgjøre hva du trenger av utstyr. Du behøver imidlertid ikke å reise ut med båt for å fiske torsk og makrell – begge disse fiskeartene er enkle å fiske fra land hvis du vet hvor du finner dem. Den største torsken får du kanskje langt til havs, men likevel er det en egen sjarm å sitte på et svaberg og vente på napp, enten fisken er stor eller liten.

Torsken gjemmer seg gjerne nede ved bunnen, og napper best morgen og kveld. Velg en stang med en litt stor jigg, eller en sildeaktig sluk. Makrell fra land kan være litt utfordrende, ettersom de beveger seg i stim, men det er ikke umulig. Og for fiske fra land er det lite du trenger for å få den gode fiskeopplevelsen, bortsett fra stanga og slukene. Utstyr til å sløye og tilbehør til stanga er selvfølgeligheter å ta med seg.  

 

Laksefiske  

Hvis du skal fiske laks, kan du selvfølgelig kjøpe fluene ferdige, eller binde dem selv. Til det sistnevnte trenger du fluebinderutstyr, gjerne både et større sett som du kan sitte med hjemme, og et mindre reisesett som du kan ha med på selve fisketuren. I tillegg er selve stanga viktig. Du trenger en stang med egenskaper ut fra din fiskestil og smak og behag, enten en stang med langsom, middels eller rask aksjon. Legg noen kroner i stanga, og selvfølgelig også i klærne – fra innerst til ytterst. Laksefiske er en tålmodighetssport som krever varmt, godt tøy. 

Se hva som er de beste stedene for laksefiske i Norge her!

 

Nytt fiskeutstyr med re:member 

Om du skal i gang med fisking for første gang og skal kjøpe inn det du trenger, bør du vurdere å investere i godt fiskeutstyr med god kvalitet og holdbarhet. Det samme gjelder klær og tilbehør. Hvis du trenger noen ekstra kroner for å komme i gang denne sesongen, kan du søke om forbrukslån fra re:member. Forbrukslånet fra re:member er uten sikkerhet, og du kan låne fra 10 000 til 0 000 kroner. Du kan  søke om re:member forbrukslån her.