remember-01.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Få en fartsfylt sommer med vannski

Hvis du har en drøm om å bruke sommeren til å stå på vannski, er det ingen grunn til at du ikke skal la den gå i oppfyllelse! En viss styrke i bein og armer må til, men når alt kommer til alt, dreier det seg mest om god teknikk. I tillegg trenger du selvsagt det riktige vannski-utstyret, men når det er på plass, har du mange fartsfylte timer i vente i sommerhalvåret. Sporten egner seg også utover høsten eller tidlig om våren dersom du er blant de mest ivrige entusiastene. 

Slik kommer du i gang med vannski

Først og fremst må du selvfølgelig ha tilgang på en båt med sterk nok motor til å komme opp i fart. Det er også en fordel om dere er flere som deler interessen, ellers er alternativet å leie båt med fører for å kunne komme deg ut på vannet.

For å finne ut om du har motivasjonen til å gå ordentlig i gang, er det selvfølgelig mulig å teste ut en av vannskibanene som finnes noen steder i landet. Dette er den rimelige løsningen. Her er du uavhengig av båt, men kan lære deg den grunnleggende teknikken.

Finansier innkjøpene med re:member

Hvis du vil drive aktivt med vannski, trenger du båt, vannskiutstyr og noen som deler interessen og kan føre båten. Hvis du vil ta den helt ut, kan du gå til innkjøp av eget utstyr, ettersom det er dyrt å leie hvis du vil stå på vannski ofte og regelmessig.

I tillegg til båten, vannskiene og føreren, trenger du en god våt- eller tørrdrakt, alt etter smak og behag – og selvfølgelig pris. En god tørrdrakt koster en god del mer enn en våtdrakt, men om du er aktiv hele sesongen, vil det være en god investering.

Om du vil skaffe deg eget utstyr, kan et forbrukslån fra re:member være til god hjelp. re:member forbrukslån stiller ingen krav til sikkerhet og du kan låne fra opptil 350  000 kroner. Med en oversiktlig nettbankløsning har du alltid full kontroll over innbetalinger.

Vannskikonkurranser i Norge

Hvis du blir virkelig vannskientusiast og aktiv utøver, arrangeres det vannskikonkurranser også i Norge. Her kan du ta kontakt med Norges Idrettsforbund for å finne ut mer om mulighetene der du bor.

Hvis du har spørsmål om re:member forbrukslån, finner du all informasjon du måtte trenge på denne siden om forbrukslån, og du er også velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice. Du kan beregne hvor stort lån du ønsker å ta opp, og hvor mye det vil koste deg, ved å legge inn tallene i vår lånekalkulator.

Les mer og søk om et forbrukslån her.