forbrukslan-prisliste.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Lykkelige øyeblikk - Prøv brettseiling

Det er like greit å innrømme det: Tanken på å holde vinden i sine hender er forførende. Og hvis tanken frister, tenk hvordan selve opplevelsen vil være! Brettseiling er ingen ny sport, men den har kommet for å bli. Og det er det en grunn til. Det er du og elementene. Har man først sust uanstrengt over vannet én gang, uten annen drivkraft enn vinden selv, glemmer man det aldri. Kanskje er det derfor brettseilerne veksler disse blikkene og smilene hver gang de ser skumtoppene på sjøen og blafringen i vimpelflaggene?

 

Alle kan lære! 

Brettseiling handler i korte trekk om å mestre seilet som er festet til surfebrettet. Det høres kanskje komplisert ut, men i virkeligheten er det en helt logisk prosess. Det dreier seg om å våge, å kaste seg ut i det, og å ikke være redd for å feile. For selvfølgelig vil du gå i vannet i begynnelsen, men det er til gjengjeld også det eneste som skjer når du ikke får det til. Og med våtdrakt og flytevest er det ikke mer dramatisk enn å ta en dukkert på grunt vann. Moderne brettseilerutstyr er lett å bruke, og så snart du har lært den enkle teknikken med å komme deg opp på brettet igjen, vil du garantert klø i fingrene etter å sette i gang med brettseiling. Du kjenner at du avanserer litt for hver gang, og du vet at snart sitter det! 

 

Definisjonen på lykke 

Det sies at definisjonen på lykke er øyeblikk av balanse, mestring og glede. Underlig nok er det akkurat disse tre ordene som beskriver brettseiling – du finner balansen, mestrer seilet og høster glede. Det er ofte den nære kontakten med naturlige elementer, frihet, fart og spenning som nevnes når man ber brettseilere snakke om sporten sin. Og, naturligvis, oppfordringen til andre om å prøve selv. Brettseiling er en sport som kan utøves akkurat der man selv vil, enten det er på sjø eller ferskvann, hjemme eller i utlandet, ja, til og med både vinter som sommer! Er du av den eventyrlystne typen og har lyst til å teste ut andre spennende aktiviteter? Les vår guide til aktivitetsferie her

 

Penger og ekstra trygghet 

Brettseiling krever ikke store mengder med utstyr, og i begynnelsen heller ikke noe som er uoverkommelig dyrt. Men som for de aller fleste aktiviteter, er det nødvendig med en startinvestering. Med et forbrukslån fra re:member kan du selv bestemme hvor mye du vil bruke, og når. Du kan låne mellom 10 000 og 350 000 kroner, uten krav til sikkerhet.

Du kan sjekke hvor mye lånet koster deg med lånekalkulatoren vår, og søke om re:member forbrukslån her.