kredittkort-forbrukslan12.jpg

re:member forbrukslån

100 000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29 961 kr. Totalt 129 961 kr.

Unike luksushotell verden over

Skal du feire noe helt spesielt, reise på bryllupsreise, eller bare unne deg en luksusferie utenom det vanlige? Da kan det være noe helt spesielt å bo på et design- eller luksushotell av den helt eksepsjonelle sorten et eller annet sted i verden. Det finnes mange flotte hoteller, men det er noen av dem som definitivt skiller seg ut i positiv retning.

Om du reiser med barn, eller om dere er to eller flere voksne i reisefølget, vil selvsagt ha påvirkning på valget, men luksus finnes for enhver smak, og helt fra de overkommelige prisklassene til skyhøye summer per natt. Nedenfor kan du lese litt om noen luksushotell som kan gi en opplevelse utenom det vanlige rundt omkring i verden, i en prisklasse som er akseptabel for de fleste av oss. 

 

Design- og luksushotell i Europa  

Du behøver egentlig ikke å reise lenger enn til en europeisk storby for å finne noen av de mest luksuriøse og arkitektoniske perlene i verden. Om du vil holde deg på et prisnivå som bare ligger litt over normal norsk standardpris, kan du få mye luksus for pengene på Sofitel Grand Hotel Sopot i Polen. Her får du spa og velvære, herlige måltider og en behagelig atmosfære i et av Polens mest luksuriøse områder, og du kan vandre i solnedgangen eller nyte strandlivet på den kilometerlange hvite sandstranden mot Det baltiske hav.  

For en nydelig og avslappet luksusopplevelse i de sveitsiske alpene bør du besøke Grand Hotel Kronenhof i Sveits, som nylig vant utmerkelsen The Traveller’s Choice. Dette 5-stjerners hotellet i St. Moritz-regionen tilbyr et overdådig kjøkken, spektakulær utsikt over mot de majestetiske alpene og en service som er kongelige verdig. Rompriser fra god norsk standardpris og oppover, noe som gjør at du kan velge romtype ut fra ønsket prisnivå. Uansett vil opplevelsen være utenom det vanlige. 

 

Luksushotell og eksotiske omgivelser  

Viceroy Bali har vunnet en rekke internasjonale priser for sine innlosjeringsløsninger, service og gjestetilfredshet. Her finner du privatlivets fred sammen med uforglemmelig luksus og spennende, eksotiske omgivelser med gode temperaturer. Nydelige bassenger og komfortable luksussuiter kombinert med et kjøkken som pirrer smaksløkene, kan aldri bli feil. Med spa og velvære og til og med en egen helikopterlandingsplass, er dette et luksushotell med alt du kan ønske deg på en ekstraordinær ferie!  

 

Kjendiser og ekstravagansa 

Har du et ønske om å bo på et av verdens dyreste og mest kjente hoteller, selv om det ikke nødvendigvis er blant de aller mest luksuriøse, bør du ta inn på Beverly Wilshire Hoteli i Beverly Hills, USA. Her er det sannsynlig at du vil støte på en eller annen kjendis mens du bor her, og filmen Pretty Woman ble blant annet spilt inn akkurat her.  

 

Forbrukslån fra re:member sper på reisebudsjettet 

Med et forbrukslån fra re:member vil du kunne spe på reisebudsjettet med fra 10 000 til 350 000 kroner, uten at du behøver å stille sikkerhet i bolig. Med re:member får du en oversiktlig nedbetalingsplan.