reiseguide.jpg

re:member forbrukslån

100 000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29 961 kr. Totalt 129 961 kr.

Reiseguide for deg som vil oppleve noe helt spesielt

De seneste årene har eksklusive reiser blitt veldig populære. Dette er den ultimate reiseguide for deg som har lyst til å oppleve noe helt nytt. Enten det er en reise jorden rundt, for å lære et nytt språk eller bade i luksus.

Det er ingen nyhet at Nordmenn elsker å reise, og stadig flere er villige til å betale store beløp for å reise til eksklusive destinasjoner for å oppleve spesielle reiseopplevelser.

Jorden rundt-reise

Livet består av både spennende og vanskelige valg. Disse valgene kan være alt fra utdannelse og jobb, til kjæreste og bosted. Men dersom man har valget om å oppleve sitt livs eventyr, vil svaret alltid være det samme.

Mange av oss drømmer om å reise jorden rundt for å lære om nye kulturer, møte nye mennesker og bli kjent med seg selv. Dette kan du oppleve på en jorden rundt-reise:

  • Se dyr du aldri har sett før. Du kan svømme med delfiner, holde koalaer, se kenguruer i det fri, besøke orangutanger eller se skilpadder som krabber ut i havet.

  • Oppleve unik natur. Du kan gå fjellturer i en av mange nasjonalparker i USA, dykke i det spennende livet som skjuler seg på verdenskjente Great Barrier Reef, bestige vulkaner, eller sykle blant rismarkene på Bali.

  • Se verdenskjente attraksjoner. Listen over serverdigheter verdt å få med seg er lang: Frihetsgudinnen i New York, Operahuset i Sydney, Den kinesiske muren, fjordene i New Zealand, kjærlighetsmonumentet Taj Mahal i India eller Halong Bay i Vietman er bare få av mange attraksjoner som fortjener et besøk.

  • Togreiser du ikke vil gå glipp av. Lyntoget Shinkansen i Japan, verdens lengste togtur med den Transsibirske Jernbanen og den legendariske togreisen Oriental Express er bare noen av togreisene som burde stå på bucket-listen din.

Språkreise

Hadde det ikke vært spennende å leve den amerikanske drømmen, surfe på Gold Coast i Australia, kunne bestille tapas på spansk i Barcelona, snakke kjærlighetens språk i Paris eller lære japansk samtidig som du lærer å lage sushi?

En språkreise kan være alt fra sol og surfing i Malta eller Australia til en britisk kostskoleopplevelse i England og den amerikanske drømmen i California. Dette er en fantastisk mulighet til å lære et nytt språk samtidig som du blir kjent med spennende kulturer og mennesker verden over.

Luksusferie

En luksusferie er en opplevelse der du skjemmer deg selv bort og nyter livet til det fulleste. Det kan være flyreise på første- eller business-klasse, unike bo-opplevelser eller luksuriøse fem-stjernes hotell, private utflukter eller utmerket personlig service. Dette er de mest luksuriøse reisene du kan unne deg selv:

  • Mauritius: Øst for Madagaskar i det indiske hav finner du Mauritius, et reisemål som kan beskrives som paradis. En 14-dagers tur hit på en suite kan lade opp batteriene dine, og tilby en uforglemmelig luksusferie du aldri har sett maken til.

  • Maldivene: Sydvest for det indiske subkontinentet ligger nok et tropisk paradis. Maldivene er en liten øy omringet av varmt vann, korallrev og kritthvite strender. Hvem kunne ikke tenke seg å tilbringe late dager på en vannbungalow med privat trapp ned til havet?

Oppfyll reisedrømmen

Reiser er ofte dyre, og det gjelder spesielt utradisjonelle reiser til eksotiske destinasjoner. Du kan selvfølgelig spare opp penger til den store reisen, men ofte er ikke denne type reiser noe man har mulighet til å gjennomføre når som helst. Det må passe når det kommer til skole, jobb eller andre plikter.

Om alt først klaffer og du har muligheten til å reise bort en stund er det synd om du ikke har spart opp, og økonomien setter en stopper for dette. Da kan du vurdere å ta opp et forbrukslån for å dekke noe av kostnadene og oppfylle reisedrømmen.

Hos re:member kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Bruk re:members lånekalkulator for å finne ut hvor mye du kan ta opp i forbrukslån, samt hvor lang nedbetalingstid som passer best for deg og hvor mye du må betale i måneden. Her kan du søke om et forbrukslån fra re:member.

Vi håper dette har vært en nyttig reiseguide for deg og du har fått litt inspirasjon til hvor du kunne tenke deg å reise hvis du skal dra på en eksotisk ferie.