kredittkort-forbrukslan1.jpg

re:member forbrukslån

100 000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29 961 kr. Totalt 129 961 kr.

Nå reisemålene dine med forbrukslån uten sikkerhet

Har du en drøm om å reise til «det store utland»? Da er du definitivt ikke alene! Så godt som alle nordmenn har en drøm om å reise og oppleve mer. Hvor ønsker du aller mest å reise? De 5 vanligste drømmereisene nedenfor kan hjelpe deg med å velge ditt neste reisemål:

USA

For mange er en rundreise i USA øverst på ønskelisten. «Alt er stort i Statene», er det et uttrykk som sier. Den eneste måten å finne ut av om det stemmer på, er selvsagt å reise dit. Det er lurt å undersøke og planlegge godt før man reiser, for her er det bare å velge: Er det Route 66 med motorsykkel som er den store drømmen? Eller kanskje Grand Canyon skal være et delmål på reisen? Kanskje drømmer du om en storbyferie i Las Vegas, San Fransisco, Washington eller New York? Eller er det en familiereise til Disneyland i Florida som frister mest? For mange er det ikke enten–eller som gjelder – men å få med seg så mye som overhodet mulig når man først tar turen over «dammen».

Europa

En rundreise eller storbyferie i Europa ligger like høyt på mange nordmenns ønskelister som USA. En gondoltur i Venezia, en skiferie i de franske alpene eller en sol- og badeferie i Hellas eller Kroatia er attraktive reisemål. Det er ingen tvil om at Europa har noen av de mest spennende kulturperlene i verden, og en rundreise i Europa kan være vel så spennende som en tur til Asia eller USA.

Australia og New Zealand

Et av de mest eksotiske drømmereisene inkluderer Australia. Her står de store opplevelsene i kø. For noen er det det autentiske Australia man ønsker å se mer av, som dyrelivet, aboriginees eller natur og friluftsliv. Da er det kanskje i første rekke Queenstown på New Zealand du bør sikte ut som reisemål. Eller kanskje du foretrekker å oppleve de store byene og den urbane kulturen? Uansett er en tur til Sydney noe du absolutt bør legge inn i reiseplanen.

Asia

Når man har vært en tur i USA eller opplevd det meste som er å se i Europa, er det mange som foretrekker en rundreise i Asia. Her er de kulturelle forskjellene enorme sammenlignet med lille Norge, og opplevelsene står i kø. Enten det er storbyferie i Japan, kulturopplevelser i Vietnam eller en solferie i Thailand som er mest aktuelt for deg, er det mulig å gjøre drømmen virkelig.

Afrika

Afrikanske land er kanskje ikke det første man tenker på når man skal på ferie, men kontinentet står likevel på topplisten for mange. Et afrikansk land byr på kultursjokk og eksotiske opplevelser som man ikke finner noen andre steder i verden.

Reisedrømmen kan gå i oppfyllelse

Med et forbrukslån uten sikkerhet fra re:member kan reisedrømmen gå i oppfyllelse. Om du ønsker å sjekke hvor mye du kan låne, kan du bruke lånekalkulatoren vår. Med lånekalkulatoren kan du velge størrelsen på lånet, kombinere det med hvor mange år du vil bruke på nedbetalingen og se hvor mye du vil ende med å betale hver måned.

Søk om et forbrukslån uten sikkerhet til din store reise i dag!