Vattenrutschkana2.jpg

Trenger du å låne penger til oppussing?

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Skal du pusse opp badet eller renovere kjøkkenet ditt? Store oppussingsprosjekter er kostbare, og er derfor en av de vanligste grunnene til at nordmenn vil låne penger. Et fleksibelt forbrukslån gir deg muligheten til å realisere drømmeprosjektet nå.

Det å pusse opp hus og hjem har nesten blitt som en folkesport å regne her i landet. Oppussing er den nye hobbyen, og du er kanskje klar over at nordmenn befinner seg på verdenstoppen når det gjelder oppgradering av hjem. Men visste du at vi pusser opp for over 60 milliarder kroner i året?

En undersøkelse utført av Norstat for Finn i fjor, viser at fire av ti nordmenn går med planer om oppussing, og at mai og juni er de mest populære månedene for oppussing.

Låne penger

Skal du bygge nytt kjøkken, renovere det gamle eller pusse opp badet? Uansett om du har store eller små oppussingsplaner på agendaen, så kan det være lurt med en ekstra buffer på kontoen. Med et forbrukslån fra re:member kan du låne penger til prosjektet ditt.

Kjøkken og bad er kostbart å pusse opp, og kan være en utfordring å spare til. Selv om du gjør mye av jobben på egenhånd, er det flere ting du er nødt til å få håndverkere til å ordne for deg. Dette må du også huske å beregne penger til.

Med re:member forbrukslån kan du låne opptil 350 000 kroner, noe som vil være nok til å finansiere de aller fleste store oppussingsprosjekter.

Mange gjør feil

Selv om det virker som om nordmenn ikke gjør annet enn å pusse opp, så er det faktisk mange av oss som gjør det feil. De fleste velger å male vegger og tapetsere, kjøpe nye møbler eller bytte ut dører, mens større og mer kostbare ting som dårlige rør, kjøkken og bad blir stående. Da står det i fare for å ende både slitt og falleferdig.

Et nyoppusset rom sier ingenting om boligens egentlige standard. Derfor er det lurt at du velger å investere i de store prosjektene. Det vil også øke verdien på huset eller leiligheten, og du vil mest sannsynlig tjene på det i lengden.

Kredittsjekk

En individuell kredittsjekk avgjør om du får et forbrukslån fra re:memberDenne vil også avgjøre hvilke renter du får. Renten ligger mellom 7,95 % til 19,95 %. 

Lånet er veldig fleksibelt og kan tilpasses deg og din økonomi. Bruk lånekalkulatoren for en enkel oversikt over beløpet, tiden du vil bruke og hvilke rentesatser som finnes. Da ser du hva som er det beste alternativet for deg.

Søk om et forbrukslån fra re:member her og realiser ditt neste prosjekt.