kredittkort-forbrukslan10.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Vurderer du et billig forbrukslån for å oppnå hundedrømmen?

Har du lenge ønsket deg hund, men synes det er en utfordring å sette penger til side for å spare? Ønsker du å kutte ned på ventetiden kan et godt alternativ være å søke om et forbrukslån.

En hund tilfører både selskap, kos og glede til familien og hjemmet i mange år fremover. Men det er også kostbart å gå til innkjøp av en firbent venn, og kan ta lang tid å spare til.

Å skaffe en hund krever både tid og penger, og noen velger derfor å ta opp et forbrukslån. Et lån løser ikke alle utfordringer, men et billig forbrukslån er et alternativ som kan hjelpe deg på veien mot å realisere drømmen om hund.

Hvorfor ta opp et billig forbrukslån?

Fordelen med et billig forbrukslån er at du kan bruke pengene til akkurat det du selv har lyst til, og kan derfor øremerke pengene til bruk på hund. I tillegg er det lett tilgjengelig og du trenger ikke stille med sikkerhet for å få lånet.

Hunder varierer veldig i pris, og det er ingen hemmelighet at rene rasehunder koster mer enn blandingsraser. De krever også mye utstyr i form av bånd, vannskål, bur, hundemat, osv, men du må ikke glemme at ting som forsikringer, vaksinering og veterinærutgifter kommer i tillegg.

Har du en god økonomi uten særlig betalingsanmerkninger, kan et forbrukslån være et alternativ for å finansiere hundedrømmen. Med forbrukslån fra re:member kan du låne fra 10 000 til 30 000 kroner, og du får en nedbetalingsplan tilpasset din økonomi med renter du fint kan håndtere.

Billig forbrukslån

Kontroll over økonomien din

Rentesatsen på lånet blir vurdert ut fra en individuell kredittsjekk og jo bedre kreditt du har fra tidligere, desto bedre betingelser får du. Hvis du oppnår kravene til rente på 7,95 %, så kan re:member anses som et billig forbrukslån.

Det er ikke uten grunn til at den blir kalt menneskets beste venn. En hund er lojal, holder deg med selskap og viser deg ubetinget kjærlighet. Ikke minst er hunder en gledesspreder for folk i alle aldre.

Søk om forbrukslån fra re:member og få flere muligheter.