kredittkort-forbrukslan2.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %.

Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

På tide å gjennomføre din "bucket list"?

Ikke lån til hva som helst, bruk penger på det som er viktig for deg. Du har sikkert skrevet en liste over ting du ønsker å gjøre – en såkalt «bucket list», hvis ikke så har du sikkert noen tanker om hva du ønsker å gjøre. Hvorfor ikke skrive ned alt du ønsker å oppleve?

Hva med en tur «down under»? Australia har mye å by på! De fleste innbyggerne bor i større byer, men det er naturen som har en egen magisk tiltrekningskraft. Ferien til Australia bør inkludere Blue Mountains nasjonalpark i nærheten av Sydney, Twelve Apostles utenfor Melbourne, og det mest imponerende av dem alle vil kanskje være Great Barrier Reef.

CNN erklærte det som en av de syv naturlige underverk i verden, og er verdens største enkeltstruktur laget av levende organismer. Faktisk er det så stort at det er synlig fra verdensrommet.

Se verdens største byggverk

Når det kommer til å være synlig fra verdensrommet så er det stor uenighet om neste forslag faktisk er det, eller ikke. Den kinesiske mur har alltid vært betraktet som ett av verdens største byggverk.

Muren er opptil 16 meter høy og omtrent fem-seks meter bred, men til tross for den imponerende størrelsen har flere astronauter sagt at den ikke er synlig fra rommet. Ulike kilder oppgir ulike tall, men muren er rundt 6000 kilometer lang, og bør definitivt være på listen over ting som må oppleves.

Beste forbrukslån

Finansiering av turen

Vi vil anbefale at du sparer opp penger til gjennomførelse av din "bucket list". Men av og til kan det være ting som oppstår, som gjør at du ikke har klart å spare nok. Da kan det være greit å vite at du har mulighten til å søke om et forbrukslån.

For å sjekke hvor et lån kan koste deg, kan du benytte lånekalkulatoren vår. Her kan du velge størrelsen på lånet, kombinere det med hvor mange år du vil bruke på nedbetalingen og se hvor mye du vil ende med å betale ved ulik rente. Hvilken rente du får, avhenger av en individuell kredittvurdering, og gjøres etter at du har søkt om et uforpliktende tilbud.

For å kunne søke om forbrukslån fra re:member, er det tre minstekrav du bør oppfylle: Du må være over 18 år, ha fast inntekt og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. I tillegg vil vi gjøre en kredittvurdering av deg, samt andre vurderinger, for å se om vi kan innvilge din søknad.

Her kan du søke om re:member forbrukslån.