kredittkort-forbrukslan2.jpg
  1. Start
  2. Forbrukslån
  3. Finn det beste forbrukslånet for å gjennomføre din «bucket list»

Hva er beste forbrukslån for å gjennomføre din "bucket list?"

Søk om re:member forbrukslån. 
65 000 kr o/ 5 år nom. rente 14,42 % /Eff. 17,51 %. Kostnad 30 355 kr.  Totalt 95 355 kr.

Ikke lån til hva som helst, bruk penger på det som er viktig for deg. Du har sikkert skrevet en liste over ting du ønsker å gjøre – en såkalt «bucket list», hvis ikke så har du sikkert noen tanker om hva du ønsker å gjøre. Hvorfor ikke skrive ned alt du ønsker å oppleve?

Gjor det?

Finn det beste forbrukslånet til å oppfylle drømmene dine

Det ser kanskje umulig ut å gjennomføre den, men det trenger det altså ikke å være. Hvis du vurderer å ta opp et lån for å realisere drømmene dine, tilbyr re:member et forbrukslån som kan hjelpe deg på vei. Du kan låne fra 10 000 kroner til 500 000 kroner. Det vil si at ingenting er umulig.

Hva med en tur «down under»? Australia har mye å by på! De fleste innbyggerne bor i større byer, men det er naturen som har en egen magisk tiltrekningskraft. Ferien til Australia bør inkludere Blue Mountains nasjonalpark i nærheten av Sydney, Twelve Apostles utenfor Melbourne, og det mest imponerende av dem alle vil kanskje være Great Barrier Reef.

CNN erklærte det som en av de syv naturlige underverk i verden, og er verdens største enkeltstruktur laget av levende organismer. Faktisk er det så stort at det er synlig fra verdensrommet.

Se verdens største byggverk

Når det kommer til å være synlig fra verdensrommet så er det stor uenighet om neste forslag faktisk er det, eller ikke. Den kinesiske mur har alltid vært betraktet som ett av verdens største byggverk.

Muren er opptil 16 meter høy og omtrent fem-seks meter bred, men til tross for den imponerende størrelsen har flere astronauter sagt at den ikke er synlig fra rommet. Ulike kilder oppgir ulike tall, men muren er rundt 6000 kilometer lang, og bør definitivt være på listen over ting som må oppleves.

Kanskje har du allerede fullført «bucket listen» din, eller kanskje du nå fikk en god idé? Uansett vil det være lurt å gjøre grundig research for å finne det beste forbrukslånet for å gjennomføre den.

Beste forbrukslån

re:member - beste forbrukslån?

Et alternativ er et re:member forbrukslån. For å sjekke hvor mye du kan låne, kan du bruke lånekalkulatoren vår. Her kan du velge størrelsen på lånet, kombinere det med hvor mange år du vil bruke på nedbetalingen og se hvor mye du vil ende med å betale ved ulik rente.

For å søke om forbrukslånet fra re:member, er det tre minstekrav: Du må være over 18 år, ha fast inntekt og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. 

Søk om re:member forbrukslån her.