kredittkort-forbrukslan14.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Slik får du drømmejobben

De fleste av oss går med en drøm om å finne en jobb der vi stortrives, både når det gjelder faglig innhold, arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter. For noen kan dette virke som et urealiserbart prosjekt, men det er faktisk ikke så vanskelig som det kan virke som. Når alt kommer til alt, er det faktisk mye som er opp til deg selv. Hvis du vil komme inn i en spesiell bransje, eller arbeide innenfor en bestemt yrkesretning, handler det egentlig bare om at du må vite hvordan du kommer deg dit, og hva du skal gjøre for å oppnå drømmejobben.

Ta et valg 

Første skritt på veien til drømmejobben er at du må ta et valg – du må rett og slett finne ut hva som er drømmejobben for deg, hva som skal til for å få den, og du må være villig til å gjøre det som kreves. Når dette valget er gjort, vil du automatisk begynne å innstille deg på å finne ut hvordan du går frem, og du vil få energi til å gjennomføre det som er nødvendig for å komme deg dit. Vil du være ansatt, ha en lederstilling eller vil du starte din egen bedrift? Med dette klart for deg, er du i stand til å finne ut av hva som er neste skritt på veien mot drømmejobben.  

Søk informasjon om hva som kreves for å få drømmejobben

Avhengig av hvilket yrke du har og hvilket arbeidsområde du vil jobbe i, er det noen betingelser som må oppfylles. Om du vil starte egen bedrift, må du finne informasjon om hva som kreves med hensyn til lover og retningslinjer, du må gjennom «papirmølla» og registrere bedriften din i Brønnøysundregisteret, du må ha skatteregler og momsbestemmelser klart for deg, og du må ha en viss oversikt over inntjeningsmuligheter sammenlignet med kostnadsnivå.  

Hvis du drømmer om en lederstilling innenfor en større bedrift, er det andre ting du må ha klart for deg. Kanskje det krever videreutdanning eller kurs, eller at du arbeider deg opp for å skaffe deg påkrevet erfaring over en periode. Uansett hva som er din drømmejobb, er det visse kriterier som må oppfylles for at du skal komme deg dit, og du må være motivert og villig til å gjennomføre det som skal til.  

Bytte jobb? Her er CV-tipsene.

Finansier kurs og utdanning med re:member

Hvis drømmejobben krever at du tar videreutdanning eller kurs, kan det føre til et ekstra behov for finansieringsmuligheter over en periode. Arbeidsmulighetene blir kanskje mindre mens du er under utdanning, eller kanskje du må finansiere deler av kompetanseutviklingen selv. Uansett er det greit å vite at du hos re:member kan søke om et forbrukslån fra 10 000 – 350 000 kroner uten sikkerhet. Lånet kan du bruke på hva du vil. Prøv vår lånekalkulator for å se hvor mye lånet vil koste deg, eller søk om et forbrukslån her.