kredittkort-forbrukslan19.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 10,58 %.

Kostnad 61 091 kr. Totalt 281 091kr.

Møblene som fornyer hjemmet

Det kan være et stort prosjekt å fornye hjemmet, og store oppussingsarbeid tar du gjerne ikke hvert år. Likevel kan det være enkelt å fornye boligen uten at du trenger å bruke hammer, spiker og malekost. Med godt grunnarbeid er det ofte mulig å gjøre forandringer på en rask og spennende måte, uten å gå løs på en totalrenovering eller et større oppussingsprosjekt.

Ny stil på en enkel måte

Den aller enkleste måten du kan skape en ny stil i hjemmet ditt på, er å gå til anskaffelse av nye møbler som skiller seg litt fra de du hadde fra før. En ny sofa med en annen utforming og farge, et nytt salongbord, en reol eller et flott maleri kan være alt som trengs for å gi stua en helt ny stil enn tidligere. Kjøkkenet kan du møblere med et nytt spisebord og noen nye spisestoler i andre farger, noe som alltid vil gi et friskt pust til interiøret. Et soverom med en gammel og sliten seng kan få et totalt annet inntrykk og bli mye mer innbydende med en ny seng, en sengegavl, et nytt sengeteppe og noen store, gode puter.

Det er ofte lite som skal til for å gi hjemmet en helt ny utforming og øke trivselen og hjemmekosen. Men selv om det ikke alltid er store endringer som skal til for å få en ny look, innebærer det likevel ofte utgifter. Dersom du ikke har penger her og nå som du kan bruke til å freshe opp hjemmet, kan et forbrukslån fra re:member hjelpe deg litt på vei. Med vår lånekalkulator kan du enkelt finne ut hvor mye lånet vil koste deg ved ulike rentesatser. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering.

Møbler til spesielle anledninger

Planlegger du større anledninger, som konfirmasjon, bryllupsdag eller andre jubileer, har du kanskje ønske om å fornye hjemmet med noen nye møbler. Dersom du ønsker deg et nytt spisestuebord som har plass til mange, eller kanskje en hyggelig sofagruppe ute i hagekroken hvor dere kan nyte kaffen etter middag, bør du planlegge i god tid, slik at du får det akkurat slik du vil ha det før den store dagen kommer.

re:member forbrukslån gir handlefrihet 

Med et forbrukslån fra re:member kan du låne penger til å fornye hjemmet med de møblene som du ønsker, når det passer deg. re:member tilbyr forbrukslån fra 10 000 til 350 000 kroner uten sikkerhet. Med vår lånekalkulatoren finner du enkelt ut hvor mye lånet vil koste basert på ulike rentesatser. Og du vil få en nedbetalingsplan som viser hvor mye lånet vil koste deg per måned. Lånekalkulatoren gir deg på den måten en fin oversikt over kostnadene forbundet med å ta opp forbrukslån, og du vet hvor mye møblene eller interiørartiklene vil koste deg totalt.

På denne siden finner du all informasjon du trenger om å ta opp en forbrukslån.