kredittkort-forbrukslan11.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Invester i favoritthobbyen din

De fleste av oss har en eller annen hobby, og det er de færreste hobbyer som er helt gratis. Noen hobbyer er faktisk ganske kostbare, enten i oppstartfasen eller kontinuerlig og regelmessig. Som regel er det i oppstarten at de største utgiftene kommer, når du skal skaffe deg utstyr, klær og tilbehør som er nødvendig for å komme ordentlig i gang. Når du så har foretatt de største innkjøpene, har du kanskje også regelmessige utgifter som må betales for å holde hobbyinteressen på det nivået som du ønsker.

En hobby er en verdifull investering

Noen hobbyer krever mer enn andre, og det varierer også hvor mye man trenger av utstyr for å starte. Enten man er seilentusiast, hesteinteressert eller bilinteressert, kan det kreve større investeringer, ofte fra 10 000 kroner og oppover for å komme ordentlig i gang med hobbyen. Noen vil også ha løpende utgifter der det påløper faste månedlig eller årlige kostnader, enten i form av driftsutgifter eller til vedlikehold og oppgraderinger.

Likevel er nok de fleste av oss enige om at investeringene og utgiftene til hobbyen vår er verdt hver eneste krone. Hobbyen gir oss ofte glede i hverdagen, og det er en fin måte å koble av fra hverdagens mas og kjas. Det er verdt å investere en sum for å komme i gang med noe du er virkelig interessert i og som gir deg all den gleden, underholdningen og avkoblingen som hobbyen kan gi. Men det er ikke alltid at man har de finansielle midlene som kreves for å sette i gang med hobbyen, noe som er kjedelig hvis man er gira på å komme i gang med hobbyen så fort som mulig.

Selvsagt finnes det også hobbyer som ikke er like kostbare som seiling, hestesport eller bil, men enten du liker å sy og hekle, lage invitasjonskort eller mekke på motorsykler, vil du trenge både utstyr, verktøy og materialer for å kunne drive aktivt med hobbyen din.

Forbrukslån uten sikkerhet

Hvis du mangler midler for å sette i gang, eller for å kunne fortsette med hobbyen din, kan du først se over utgiftene dine. Hva er det du bruker penger på, og kan man spare inn noen steder som heller kan gå til hobby? Hvis du ikke ser noen muligheter for det, kan det være greit å vite at ett alternativ kan være et forbrukslån. Men det er viktig å være klar over at du ikke må ta opp mer enn du kan klare å betjene. Bruk gjerne lånekalkulatoren for å se hvor mye et lån kan koste deg. Akkurat hvilken rente du får, vil du få vite etter en individuell kredittvurdering, som gjøres når du sender inn en uforpliktene søknad.

Her kan du søke om et forbrukslån uten sikkerhet.