Kvinne i naturen. Kredittkort gir deg en buffer i hverdagen.

Nå kan du få forbrukslån uten sikkerhet

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Et forbrukslån kan være løsningen hvis du befinner deg i en situasjon hvor du rett og slett trenger litt ekstra penger, enten fordi oppvaskmaskinen har sluttet å virke eller om du må reparere bilen.

Ettersom et forbrukslån som oftest er beregnet på nettopp forbruk, er det nærmest umulig for lånegiver å ta sikkerhet i noe håndfast som pengene brukes på. Ofte er både hus, hytte og bil allerede belånt, derfor kan et forbrukslån uten sikkerhet være den beste løsningen i slike situasjoner.

Hos re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Du trenger ikke å stille noen form for sikkerhet for lånebeløpet. Renten avhenger av en individuell kredittvurdering, hvor høyt lånebeløpet er og hvor lang nedbetalingstid du ønsker på lånet, men vil ligge på et sted mellom 7,95 % og 19,95 % per år. Grunnen til at et forbrukslån vil ha en høyere rente enn for eksempel et boliglån eller et billån, er at vi ikke har noen sikkerhet for beløpet vi låner ut. 

Hva må til for å få innvilget et forbrukslån?

For å få innvilget et forbrukslån uten sikkerhet fra re:member må du først og fremst være over 18 år. Du må opplyse om hvor mye du ønsker å låne og hva du har tenkt å bruke pengene til. Du kan enkelt finne ut hvor mye du må ut med hver måned ved å teste vår lånekalkulator. Vi anbefaler deg at du går grundig gjennom økonomien din før du søker for å være sikker på at du har råd til å betale de månedlige avdragene på forbrukslånet. Vi ønsker å være en ansvarlig långiver og det er derfor viktig for oss at du ikke låner over evne og at du ikke har noen problemer med å følge nedbetalingsplanen lånetiden ut.

Forbrukslån uten sikkerhet

Begrensninger og muligheter

Etter en individuell kredittvurdering vil vi beregne hvor mye lån du kan få hos oss. Det tilbudet du får hos oss er uforpliktende og du kan fint takke nei til det. Sjekk hvor mye lånet vil koste deg ved hjelp av lånekalkulatoren vår eller søk om forbrukslån i dag.