betalingsforsikring-plus.jpg

re:member forbrukslån

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Du kan få forbrukslån selv om du tidligere har hatt betalingsproblemer

Mange faser i livet kan føre til midlertidige betalingsproblemer. Kanskje har du hatt en betalingsanmerkning eller hatt inkassosaker. Det trenger imidlertid ikke å bety at du ikke kan ta opp et forbrukslån.

Det kan være flere grunner til at du tidligere har slitt litt ekstra med å få endene til å møtes – enten du har mistet jobben, vært gjennom et samlivsbrudd eller fått erfare andre vonde opplevelser i livet ditt. Men det at du tidligere har hatt problemer med å betjene gjelden din er ikke ensbetydende med at du aldri mer kan ta opp et lån.

Ta pulsen på økonomien din

For oss i re:member er det viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betjene. Vi vil være en ansvarlig lånegiver, så det lønner seg derfor å gå grundig gjennom din egen økonomi før du eventuelt søker om et forbrukslån. Vi gjør en individuell kredittvurdering for å fastsette hvor mye du eventuelt kan låne. Vi tilbyr forbrukslån fra 10 000 til 350 000 uten sikkerhet. I tillegg til lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, vil også betalingssituasjonen din være med på å fastsette rentenivået på lånet. Renten vil ligge et sted mellom 7,95 og 19,95 % per år. 

Hva må til for å få innvilget et forbrukslån?

For å få tilbud om et forbrukslån uten sikkerhet, må du først og fremst være fylt 18 år. Du må også ha en fast inntekt å vise til, i tillegg til ingen løpende betalingsanmerkninger. Vi vil utføre en individuell kredittvurdering av deg for å se om vi kan innvilge søknaden din.

Oversiktelig nedbetalingsplan for forbrukslån

Blir lånesøknaden din innvilget, vil beløpet bli utbetalt til din konto. Sammen med utbetalingen vil du få en enkel og oversiktelig nedbetalingsplan for hele låneperioden. Du kan betale inn mer enn det nedbetalingsplanen tilsier en måned, hvis du ønsker det. Det totale lånebeløpet vil da bli redusert tilsvarende. Du kan også når som helst innfri hele lånebeløpet uten ekstra kostnader.

Skulle du få betalingsproblemer en måned, er det viktig at du tar kontakt med kundeservice så fort som mulig. Vi har gode oppfølgingsrutiner i slike situasjoner, og sammen finner vi fram til en felles løsning.