bryllup-utlandet.jpg

re:member forbrukslån

200 000 kr o/ 5 år nom. rente 11,89 % / Eff. 12,74 %. Kostnad 67 265 kr. Totalt 267 265 kr.

Bryllup i utlandet? Sjekk ut disse magiske stedene

I dag er det vanlig at det ene bryllupet overgår det andre, og folk ønsker ikke lenger et tradisjonelt bryllup. Mange legger derfor bryllupet til utenfor Norges landegrenser. Vi har funnet gode alternativ til dere som vil ha et bryllup i utlandet.

Sommeren er høytid for brylluper og bryllupene i dag blir stadig mer storslåtte. Tradisjonelt kirkebryllup etterfulgt av middag og fest på et selskapslokale har nesten blitt kjedelig. Nå feirer vi gjerne kjærligheten med brask og bram over flere dager, og det nyeste nå er å ta med venner og familie til utlandet for å bli smidd i hymnens lenker på et eksotisk sted utenfor Norge.

Flotte steder du kan ha bryllup i utlandet

Det er ingen tvil om at bryllup i Italia er det aller mest populære alternativet for par som ønsker å gifte seg i utlandet, men det finnes nok av andre flotte steder du kan legge bryllupsfesten. Dette er våre tips til flotte destinasjoner for dere som ønsker et bryllup i utlandet:

 • Strandbryllup
  Det er mange som drømmer om å gifte seg på stranda, eller utendørs, men det er viktig å huske at det er de lokale myndighetene eller presten som bestemmer om dette er tillatt. Dette kan variere både fra land til land, og fra område til område.

  Hawaii og Thailand er blant landene som tilbyr dette. Sistnevnte har lenge vært en feriefavoritt for mange. Det er mulig å organisere vielse med norsk sjømannsprest på stranden, eller kun arrangere en seremoni. Det er mange alternativer å velge mellom både for små og store grupper.

  Eller hva med et ekte strandbryllup med blomsterkrans rundt halsen på Honolulu? En vielse på Hawaii passer best for par som reiser alene, eller små grupper. Og for all del, husk at du kan kombinere bryllupet med ferie eller bryllupsreise.

 • Herregårdsbryllup i Sverige
  Bryllup i utlandet betyr ikke nødvendigvis at dere må reise langt avgårde. Stadig flere nordmenn velger å holde sine bryllup i Sverige, og det er gjerne slott og herregårder som får forespørsler fra nyforelskede, norske par. Et flott eksempel er Bjertorp slott som har løsninger for alle mulige ønsker. Her kan dere holde seremonien utendørs, i en av slottes vakre salonger eller Fyrunga kyrka.

  Slottets kjøkken serverer nordisk mat med inspirasjon fra det klassiske, franske kjøkkenet, men bruker kun lokale råvarer og menyene preges av sesongens lekkerheter. Det er også mulighet for å få hjelp med transport av brudeparet til og fra kirken.

 • Mamma Mia-bryllup i Hellas
  Siden filmen Mamma Mia med Meryl Streep i hovedrollen hadde premiere i 2008 og ble en publikumssuksess, har det tatt av med bryllup på Skopelos - nærmere bestemt Johanneskirken. Kanskje dette også har vært drømmen din?

  Den smale og svingete veien, langs stup og olivengrønne skråninger til Johanneskirken har alltid vært godt befolket, etter som det alltid har vært et populært turistmål på Skopelos. Øya er regnet som en av Middelhavets grønneste og er velsignet med mange vakre små strender.

  Du kan planlegge bryllupet ditt tilnærmet som i filmen, men helt nøyaktig likt blir det dessverre ikke. Kirkerommet fra filmen finnes ikke i virkeligheten, men det vil ikke gjøre bryllupet ditt mindre storslått.

Finansering til drømmebryllupet i utlandet

Storstilt bryllup i utlandet med slekt og venner er utvilsomt en magisk og uforglemmelig opplevelse som dere kan tenke tilbake på resten av livet. Men det kan også bli en ganske dyr opplevelse, så da kan det tenkes at dere trenger litt økonomisk hjelp dersom dere ikke har satt av penger til den store begivenheten. Eller rett og slett ønsker å bruke litt mer enn dere har spart.

Et forbrukslån fra re:member være et alternativ for å oppfylle drømmen om bryllyp i utlandet. Du kan låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Bruk gjerne re:member lånekalkulator for å se hvor mye lånet totalt vil koste deg, eller søk om forbrukslån fra re:member her.