drommereise-1.jpg

re:member kredittkort gir deg:

 • Inntil hele 45 dagers rentefri kreditt
 • Ingen årsavgift
 • Opptil 150 000 kroner i kreditt
 • Opptil 20 % rabatter i 200 nettbutikker
 • Reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet.

re:member kredittkort: Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Lei av kulda? Slik får du strandferien rimeligere

Et avbrekk fra hverdagen er alltid deilig, og spesielt om vi slipper den bitende kulda som skyller innover landet vårt hver vinter.

Å rømme til sol og varme trenger ikke koste så altfor mye; med re:member reward, et fordelsprogram du får tilgang til som innehaver av et re:member kredittkort, er det rimelig å komme seg til varmere strøk. Det gir deg nemlig opptil 20 % reward-rabatt i mer enn 200 nettbutikker – inkludert gode rabatter hos flere reiseaktører. Les mer lenger ned i artikkelen!

Kredittkort + reise = sant

Det er mange gode grunner til å benytte deg av kredittkort på ferie – både før avreise og mens du er på tur.

For eksempel inngår som regel en reise- og avbestillingsforsikring hvis du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kredittkortet ditt. I tillegg er kredittkort omtrent obligatorisk i flere reisesituasjoner; på hotell, når du leier bil… Begge deler innebærer gjerne et depositum, og da er det smart med et kredittkort som ikke er knyttet opp mot brukskontoen din. Dermed unngår du at en del av de oppsparte feriepengene dine blir reservert og fryst på kortet!

Morten Gulbæk, Chief Commercial Officer i EnterCard Group AB som står bak re:member, minner også om fordelene ved å bruke riktig kort når du først er på tur:

– Det sikreste er å bruke et kredittkort ved kjøp i utlandet, fremfor et debetkort som er knyttet til lønnskontoen din. Da unngår du at kontoen blir tømt på få minutter hvis noen stjeler kortet eller får tak i kortopplysningene, sier Gulbæk.

En god huskeregel er å alltid å lagre telefonnummeret til kredittkortets sperretjeneste før avreise, slik at du har det lett tilgjengelig ved behov.

Hvor går din neste ferie?

Du har sikkert noen tanker om hva som blir din neste feriedestinasjon.

Kanskje er det en barnevennlig familieferie på et all-inclusive hotell i Spania, en aktivitetsferie som gir minnerike opplevelser eller en romantisk weekend med kjæresten i en av Europas mange, flotte storbyer?

Uansett hvilken destinasjon du velger, er planlegging ofte nøkkelen til en vellykket reise. Flybilletter, overnatting, diverse opplevelser, daglige utgifter… Det er ikke til å stikke under stol at det fort kan koste en del kroner når du skal ut og reise. Ved å benytte deg av re:member reward kan du spare store beløp – for eksempel om du bestiller hotell eller reise gjennom Expedia.

re:member kredittkort: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Rabatt på Expedia.no og Booking.com

Som et av de største reisebyråene på nett har Expedia.no tilgang på mer enn 105 000 hoteller verden over, 450 ulike flyselskap og de aller største, globale leiebilselskapene. Hvert år betjener de millioner av reisende; uansett om de ønsker hotellrom i London, Barcelona eller Brønnøysund, eller om de trenger flybilletter til Berlin eller Bodø.

Med re:member reward kan du spare opptil 10 % reward-rabatt på å bestille din neste ferie hos Expedia. Du kan nemlig få:

 • 10 % reward-rabatt på hotellopphold
 • 8 % reward-rabatt ved kjøp av aktiviteter
 • 6 % reward-rabatt på leiebil
 • 3,5 % reward-rabatt ved kjøp av pakkereiser
 • 1 % reward-rabatt ved kjøp av flyreise

Noe av det fine med re:member reward er det store utvalget av butikker, også innen kategorien «reiser og hotell». Perfekt for deg som er glad i å reise! Du finner mest sannsynlig alltid et hotell som passer deg og dine behov hos Expedia, men i en del land kan utvalget av hoteller og ferieleiligheter være større hos konkurrenten Booking.com. Da kan det være smart å sjekke begge steder, og vite at du får reward-rabatt uansett hvem av dem du velger.

Hvis du er typen som liker frihetsfølelsen en bilferie gir deg så kan det være greit å vite at re:member reward gir deg rabatt hos kjente og store leiebilnettsteder som Avis, Budget, og Auto Europe. Du finner disse og flere under kategorien «bil» via re:member reward.

For å benytte deg av reward-rabatten må du logge inn via re:member reward, finne ønsket nettsted og klikke på «Til butikk». I nettbutikken handler du som vanlig, og betaler med re:member-kortet ditt. Reward-rabatten blir da trukket fra din neste re:member-faktura.

Betaler du hele fakturabeløpet ved forfall så betaler du heller ingen renter.

NB: Husk at du må klikke deg inn på re:member reward for hver nye bestilling.

re:member kredittkort gir deg:

 • Inntil hele 45 dagers rentefri kreditt
 • Ingen årsavgift
 • Opptil 150 000 kroner i kreditt
 • Opptil 20 % rabatter i 200 nettbutikker
 • Reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet.

re:member kredittkort: Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.