Få rabatt når du handler

re:member reward er et fordelsprogram med gode rabatter for alle som har et re:member kredittkort. Bruker du re:member-kortet ditt på en smart måte, kan du spare penger ved å oppnå gode rabatter:

  • Spar penger i over 200 utvalgte nettbutikker og hos utvalgte restauranter 
  • Rabatten trekkes automatisk fra på din neste faktura fra re:member
  • Alt du trenger å gjøre er å bruke ditt re:member kredittkort når du handler hos våre samarbeidspartnere

Se film om hvordan re:member reward fungerer her


Smart netthandel med kredittkort

Det lønner seg ofte å kjøpe nytt interiør eller materialer til oppussing på nett. Du trenger ikke engang å gå ut døren for å finne de beste alternativene, du sparer penger og det krever ikke mer enn noen få tastetrykk på PC-en. Men vet du at det er sikrere å bruke et kredittkort til netthandel fremfor ditt vanlig bankkort? Skulle du bli utsatt for svindel eller uærlige aktører, er det lettere å få pengene tilbake.

Med kredittkortet fra re:member kan du i tillegg benytte deg av gunstige rabatter i over 200 nettbutikker, gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Dette inkluderer også et stort utvalg av møbel- og interiørforretninger der du får avslag på de produktene du er på jakt etter. Du kan få opptil 25 % rabatt på nesten alt du handler og hvis den aktuelle nettbutikken har salg på drømmesofaen, så får du reward-rabatten i tillegg. Da gjør du et godt kjøp!

Les mer om rabattene her.