Om re:member

Om re:member

re:member utstedes av EnterCard Norge AS, som er den største bankuavhengige kredittkortutstederen i Norge. Selskapet utsteder MasterCard og VISA gjennom eget kredittkort - re:member, i tillegg til å samarbeide med lokale banker og andre partnere som LO og COOP.

Vår bakgrunn:
EnterCard AS ble etablert i 1999 ettter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort og har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største kortselskap. Terra kom inn som deleier i 2000.

Joint Venture

I 2005 ble selskapet en del av ett nytt nordisk kortkonsern.
Swedbank AB (tidligere FöreningsSparbanken AB) og Barclays Bank Plc. etablerte et felleseid selskap som skal markedsføre og utstede kredittkort i det nordiske markedet. Barclays Bank har drevet bankvirksomhet i over 300 år. Barclaycard er ett av de største kredittkortselskapene i Verden, med over 14 millioner privatkunder bare i Storbritannia.

Selskapet består av Swedbanks svenske kredittkortvirksomhet og EnterCard Norge AS. Det er rundt 375 ansatte i EnterCard Group, med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. I Norge har selskapet ca. 130 ansatte.

EnterCard er kredittgiver og håndterer alle spørsmål relatert til kredittkortet. re:member utstedes også i Sverige og Danmark.

 Last ned vilkår for re:member kredittkort her.

Les mer på EnterCard sine nettsider.